Αζερμπαϊτζάν

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αζερμπαϊτζάν

Ακίνητα προς πώληση στο Αζερμπαϊτζάν

Το Αζερμπαϊτζάν είναι μια πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, μια πολιτεία που συνορεύει με την Κασπία Θάλασσα και τον Καύκασο, που διασχίζει την Ασία και την Ευρώπη. Συνορεύει με την Κασπία Θάλασσα στα ανατολικά, τη Ρωσία προς τα βόρεια, τη Γεωργία και την Αρμενία στα δυτικά και με το Ιράν προς τα νότια. Η πρωτεύουσα, το Μπακού, είναι διάσημη για τη μεσαιωνική οχύρωση της Παλιάς Πόλης, η οποία στεγάζει το παλάτι των Shirvanshahs, μια βασιλική κατοικία που χρονολογείται από τον δέκατο πέμπτο αιώνα και ο αρχαίος Πύργος της Παναγίας που κυριαρχεί στον ορίζοντα της πόλης.

Εάν ενδιαφέρεστε για ακίνητα προς πώληση στο Αζερμπαϊτζάν, είναι καλύτερα να διαβάσετε την έκθεσή μας σχετικά με την αγορά ακινήτων της. Ο κατασκευαστικός τομέας, τόσο για κατοικίες, γραφεία και ξενοδοχεία, όσο και για υποδομές και ακίνητα προς πώληση στο Αζερμπαϊτζάν, προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες χάρη στους φιλόδοξους στόχους της κυβέρνησης των Αζερμπαϊτζάν. Ο τομέας των κατασκευών ήταν ένας τομέας που οδήγησε στην οικονομία του Αζερμπαϊτζάν μέχρι την κρίση, στην πραγματικότητα ήταν μια απόδειξη της αυξανόμενης ποσοστιαίας συμβολής του στο ΑΕγχΠ της χώρας, από 8% το 2011 σε 12,1% το 2015. Το 2016, από την άλλη η ύφεση οφείλεται επίσης στην επιβράδυνση του τομέα των κατασκευών, ο οποίος παραμένει ο δεύτερος τομέας της οικονομίας. Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, οι τιμές στην αγορά ακινήτων του Μπακού αυξήθηκαν κατά 2,49% σε σύγκριση με τον Μάρτιο.

Η αύξηση των τιμών των ακινήτων προς πώληση στο Αζερμπαϊτζάν τον τελευταίο μήνα έχει επηρεάσει σχεδόν όλα τα τμήματα της αγοράς. Οι τιμές στην πρωτογενή αγορά ακινήτων αυξήθηκαν κατά 3,98%, οι τιμές στη δευτερογενή αγορά αυξήθηκαν κατά 3,44%, οι τιμές στην αγορά γης αυξήθηκαν κατά 1,06% και οι τιμές στην αγορά ενοικίων αυξήθηκαν κατά 0, 39% για το μήνα.

Τον Απρίλιο του 2018, οι τιμές στην αγορά ακινήτων του Μπακού μειώθηκαν κατά 0,87% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η μείωση οφείλεται κυρίως στη μείωση των τιμών στην αγορά εμπορικών ακινήτων προς πώληση στο Μπακού.

Η αγορά ακινήτων παρουσιάζει τάση σταθεροποίησης και αναμένεται να αυξηθεί κατά 6% στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 37524

Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Αζερμπαϊτζάν, Aran, Göyçay, Göyçay

117,985.61EUR
Πώληση
Bar/Εστιατόριο/Nightclub

10000 m²
Γεια σας! Έτοιμη επιχείρηση είναι σε πώληση.Από την επείγουσα πώληση είναι στην πώληση πολύ φθηνότερο, από το πραγματικό κόστος. Ένα εκτάριο γης στο ...
Cod. 2857

Πώληση Βίλα, Αζερμπαϊτζάν, Baku, Baku, center

189,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

200 m²
Ακίνητα προς πώληση στο Μπακού κοντά στο κέντρο.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB